Inngår i kampanje

A Touch Of Frost - Box 7 (DVD)

79,50 7950 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære tv-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost – en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer som en magnet.

Sanne bekjennelser
En bekjennelse i en skriftestol skal i utgangspunktet være en enkel ekteskapelig mordsak. Men før Frost kan sette seg inn i bevisene og starte etterforskningen, blir han suspendert på grunn av en sak han var involvert i for over ti år siden…

Ingen annen kjærlighet
Alle familier har hemmeligheter, men det er få familier som har en så sjokkerende hemmelighet som Frost kommer over i etterforskningen av mordet på Peter Lawson.

Kunstmordet
Frost er tynget av sorg etter å ha mistet sin partner, men må tilbake på jobb. Her treffer han en ung kvinnelig detektiv som er i en tidlig etterforskning av mordet på en kunstsamler som betraktes som landsbyens eremitt… Frost er plutselig midt i sakens kjerne når de finner fingeravtrykkene til en mann som ble funnet i Denton-elven for over ett år siden.

Produktfakta

Produksjonsår 1992 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 5 timer 6 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere David Jason
Bestillingsnummer 1200731 Serie Detektiv Frost
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i