A Touch Of Frost - Box 8 (DVD)

135,20 13520 Veil. pris 169,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
I Detektiv Frost, en av Storbritannias mest populære tv-serier, spiller David Jason kriminalinspektør Jack Frost – en ukonvensjonell etterforsker med omtanke for de svake, og en intuitiv sans for moralsk rettferdighet. Med sin manglende respekt for punktlighet, og avslappede forhold til rutiner trekker han til seg problemer som en magnet.

Av kjøtt og blod
På grunn av litt pengemangel etter oppussingen av huset, tar Frost inn en leieboer. Ikke vet han at han får en hund med på kjøpet. Samtidig etterforsker han mordet på en hjemløs tenåring som blir funnet forslått og druknet i Denton-elven.

Hemmelige liv
Når hans vanlige partner blir syk, blir Frost satt sammen med “The Razor” Sharpe for å etterforske et væpnet ran på et lokalt bryggeri, samt en stygg ulykke der hvor bilføreren har stukket av. Det skjuler seg mange hemmeligheter i den ellers så fredlige landsbyen.

Bilnøklene
Frost kommer ingen vei i sitt avhør av Dentons ledende narkotikalanger, Richie Dearne. Dearne har gjort hjemmeleksene sine, og kjenner sine rettigheter, så han forlanger å ha en advokat tilstede for å snakke. I tillegg er det noen som stjeler biler fra Golfklubbene i nærheten.

Produktfakta

Produksjonsår 1999 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 5 timer 6 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere David Jason Bestillingsnummer 1200732
Serie Detektiv Frost

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i