Dexter - Sesong 1 - 4 (DVD)

719,20 71920 Veil. pris 899,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Samleboks med de fire første sesongene av den kritikerroste Showtime-suksessen.

Annerledes enn noen annen krimserie du har sett, handler Dexter om seriemorderen ved samme navn; ansatt som blodekspert i Miami-politiet og selvutnevnt dommer og bøddel for drapsmenn som ikke fanges opp av systemet. Med en mildt sagt trøblete fortid dannes et bilde av Dexter som produktet av sin traumatiske barndom, noe som gjør ham menneskelig - hans urovekkende handlinger til tross. En antihelt helt utenom det vanlige, med en moralsk kodeks som er selvmotsigende og forståelig på samme tid.

Emmy-nominerte, Golden Globe-vinnende Michael C. Hall (Seks Fot Under) briljerer i hovedrollen som den sosialt mistilpassede Dexter, i en serie som også for øvrig imponerer med sitt sterke skuespillerensemble. Miamis fargerike omgivelser står i nesten komisk sterk kontrast til Dexters følelsesliv, og utgjør det perfekte bakteppet for hemmelighetene som lurer under overflaten. Dexter er et mørkt, humoristisk og herlig forfriskende tilskudd til sjangeren.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 16 Spilletid 41 timer 19 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere C.S. Lee, David Zayas, Desmond Harrington, Erik King, James Remar, Jennifer Carpenter, Jimmy Smits, John Lithgow, Julie Benz, Keith Carradine, Lauren Velez, Michael C. Hall Bestillingsnummer NO1196576
Serie Dexter Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende