Dizzie Tunes - Go'biter (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Fem unge gutter fra Porsgrunn - Skien - distriktet fant hverandre i musikken i 1959 og først 42 år senere sang de sin siste harmoni sammen. Dizzie Tunes er kjent for sin musikalitet, allsidighet, humor og treffende parodier.

Produsenten Jørg Fr. Ellertsen tok sjansen på å satse på gruppen på tidlig 60-tallet og fortsatte samarbeidet med dem til siste dag. Fra sin første plateslager i 1964 og sitt første Chat Noir-show i 1966, har karrieren bare vært på stigende kurs. Dizzie Tunes har stått for noen av de største revysuksessene på norsk scene.

Yngvar Numme var, kan hende, den kreative hovedkraften, og etter hvert hovedforfatter og instruktør, men å si at Yngvar Numme og Tor-Erik Gunstrøm var de to frontfigurene i gruppen, er ikke helt sant. Øyvind Klingberg, Einar Idland og Svein-Helge Høgberg var på ingen måte ”De tre bak”. Klingberg hadde i tillegg hovedansvaret for sangarrangementene. Dizzie Tunes var en skikkelig homogen showgruppe, og etter 1973 var også Grethe Kausland og etter hvert Benny Borg faste medlemmer av Dizzie Tunes.

Denne DVDen, som kommer ut 50 år etter at gutta begynte i showbiz, er derfor et lite utvalg av det vi kan kalle Dizzie Tunes-historien, en historie som kunne fylt mangfoldige DVDer. Men dette får være nok i denne omgang.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 47 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Dizzie Tunes Bestillingsnummer BNA3088956

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende