Dogtooth (UK-import) (DVD)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Far, mor og deres tre barn bor i et stort hus i en øde utkant av en by. Tomten er omgitt av et høyt gjerde, som barna har aldri vært utenfor. De blir undervist, underholdt og trent alt etter hva foreldrene anser som hensiktsmessig, fullstendig uten påvirkning utenfra. Barna tror at flyene som flyr over huset er leketøy, at katter er blodtørstige monstre og at små gule blomster er zombier. Men når barnas gryende seksualitet truer familieidyllen, får endelig en utenforstående lov til å komme på besøk - nærmere bestemt Christina, som får i oppdrag å stille sønnens begjær. Hele familien liker henne, spesielt den eldste datteren, men hennes inntog rokker ved den skjøre balansen i det helt spesielle hjemmet. Én dag gir nemlig Christina den eldste datteren en hårbøyle med selvlysende steiner på - men hun ber samtidig om noe i retur.

Greske Yorgos Lanthimos har med kritikerroste Dogtooth laget en høyst original film, som velfortjent vant hovedprisen i Cannes-festivalens Un Certain Regard-program. I likhet med foreldrene i filmen skaper Lanthimos et helt eget univers, og åpner opp for et uendelig antall tankeeksperimenter som er både sjokkerende og fascinerende - og dessverre skremmende reelle. Denne svarte komedien, av Village Voice beskrevet som "original, utfordrende og pervers", er definitivt noe helt utenom det vanlige.

NB: Kun engelske undertekster

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Utgitt 2010
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 36 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Gresk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Yorgos Lanthimos
Skuespillere Aggeliki Papoulia, Anna Kalaitzidou, Christos Stergioglou, Hristos Passalis, Mary Tsoni, Michele Valley Bestillingsnummer VER7789
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i