Inngår i kampanje

Doktor Proktors Prompepulver (DVD)

99,00 9900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Hvor langt kan en vellykket promp få deg? Fører den bare til en god latter, eller kan den til og med gi deg internasjonal anerkjennelse? Svaret får vi i suksessfilmen basert på Jo Nesbøs fantastiske barnebok!

Den temmelig gale Doktor Proktor har ved et uhell funnet opp verdens kraftigste prompepulver. Når to av barna i nabolaget hans en dag kommer på uventet besøk, starter en fortelling om et uvanlig vennskap og et ellevilt forretningsprosjekt. Flinke Lise med museflettene og bittelille Bulle med det knallrøde håret bestemmer seg nemlig for å hjelpe Proktor med å få prompepulveret ut i verden. Men det er et farefullt eventyr de tre legger ut på - den rike og onde herr Thrane og de ekle sønnene hans er nemlig villig til å gjøre hva som helst for å få tak i prompepulveret.

Komedien Doktor Proktors Prompepulver er et moderne eventyr satt til en verden hvor den mest normale voksne er en gal professor, hvor det lurer dyr du skulle ønske ikke fantes i kloakken og hvor det faktisk er mulig å fly på kraftige fiser helt ut i verdensrommet. På rollelista finner vi blant andre Kristoffer Joner, Atle Antonsen, Ingar Helge Gimle, Linn Skåber, Marian Saastad Ottesen, Bjarte Tjøstheim, Emily Glaister og Eilif Hellum Noraker.

Produktfakta
Produksjonsår 2014 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 2220531
Video

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i