Donald Duck 75-års Jubileumsutgave (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tiden er inne for å feire 75 år med vår elskede Donald Duck! Med en unik "stemme", et heftig temperament og en ikke alltid så korrekt oppførsel har Donald Duck fått millioner av fans over hele verden.

På denne DVD-utgaven kan du glede deg over de mest minnesverdige øyeblikkene i 10 klassiske kortfilmer. Opplev Donalds debut på den hvite duken i Den kloke lille høna, hans sprøe forsøk på å starte for seg selv i I et nøtteskall og Donalds hundevask og hans sinnssyke gjør-det-selv prosjekt i Donald som kokk.

Donald møter som vanlig all motgang med ville raseriutbrudd og de hysterisk morsomme situasjonene kommer garantert til å få deg til å gapskratte. Samle hele familien og gled deg over verdens mest elskede and i sitt ess, med kort lunte og det som hører til!

Inneholder:
Den kloke lille høna
Donald og Pluto
Donalds fetter Guffen
Donalds hundevask
Piknikk for foreldreløse
Donald som kokk
Donalds dobbeltrøbbel
I et nøtteskall
Ute på en gren
Popcorn

Produktfakta

Produksjonsår 1934 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 11 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Dansk), Stereo 2.0 (Engelsk), Stereo 2.0 (Finsk), Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer BNA3068556
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende