Don't Look Now (UK-import) (DVD)

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Venezia om vinteren er en karrig og ugjestmild plass. Tåken hviler tung over de forlatte kanalene og skyggene ruver truende i de trange smugene. Hit ankommer John og Laura Baxter etter at deres lille datter har druknet. Han for å jobbe. Hun for å hvile. Begge for å glemme. Ufrivillig møter paret to merkelige søstre. Den ene er blind og synsk. Hun har en hilsen fra den andre siden av graven, fra deres datter, som sier at pappas liv er i fare om han ikke forlater Venezia snarest. Virkeligheten begynner nå å forvandles rundt dem. Hverdagslige ting blir til forvarsler om undergang og normale hendelser blir til grusomme blikk inn i en annen, skremmende dimensjon. Plutselig dukker en kjent figur opp i byen. En pike. Kledd i samme blodrøde regnfrakk som hun bar den dagen hun druknet. John følger etter henne, og entrer samtidig en verden der virkelighet og illusjon flyter sammen i en rød elv.

Nicolas Roegs mesterverk er basert på en fortelling av Daphne Du Maurier, som også var en av Alfred Hitchcocks favorittforfattere. Rebecca, Fuglene og Jamaica Inn bygde alle på hennes verk. I hovedrollene ser vi Donald Sutherland og Julie Christie, Oscarbelønnet for Darling men mest kjent for Doktor Zhivago. Sammen deler de seng i filmhistoriens kanskje mest berømte sexscene, som resulterte i et X-stempel i England og fikk mange til å stille spørsmålet: "Gjør de det på ordentlig?".

Produktfakta

Produksjonsår 1973 Utgitt 2011
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Thriller Antall disker 1
Spilletid 1 timer 45 minutter Aldersgrense 15
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Nicolas Roeg Skuespillere Clelia Matania, Donald Sutherland, Hilary Mason, Julie Christie, Massimo Serato, Renato Scarpa
Bestillingsnummer OPTD2307

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også