Dorm Daze (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det er desember måned på Billingsley University, men selv om juleferien er like rundt hjørnet er det verken pepperkaker eller julemat på programmet. Styles har bestemt seg for å hjelpe lillebroren sin, Booker, med å bli kvitt møydommen hans. Ikke noen enkel oppgave når Booker ikke ligner grisen, men med hjelp fra callgirlen Dominique – og en solid porsjon av studielånet kan alt la seg gjøre! Samme dag er en ny fransk utvekslingsstudent, ved navn Dominique, på vei til sin første skoledag på Billingsley University. Og så kan forvekslingene bare begynne!
Det er ikke lett å studere i et fremmed land, hvor man ikke kan språket, ikke har noen venner... og blir forvekslet med en prostituert! Det er ikke desto mindre hva den intetanende Dominique kommer ut for i denne groteske og grense-overskridende tenåringskomedien, hvor R'n'B-sangerinnen Tatyana Ali og Chris Owen fra Amercan Pie spiller rollene. Folkene bak Hjelp, Det er ferie! er tilbake, og banen er klar for hybel-sex, bleke tenåringskropper og spyfornemmelser!

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 32 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør David Hillenbrand / Scott Hillenbrand Skuespillere Boti Bliss, Chris Owen, James De Bello, Tatyana Ali
Bestillingsnummer 1463331 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende