Inngår i kampanje

Downton Abbey - A Journey To The Highlands (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Downton Abbey - A Journey To The Highlands er seriens andre julespesial.

Familien blir ønsket varmt velkommen på Duneagle Castle i det skotske høylandet, dit de har reist for å besøke Rose og hennes foreldre, men den anspente stemningen mellom vertene er umulig å skjule. Carson er fast bestemt på å holde det gjenværende tjenestefolket på Downton i full sving, men det store årlige markedet - med massevis av underholdning - skal snart avholdes. Vil noen av tjenerne bli fristet til å snike seg unna? Og er det romantikk i Mrs. Patmores nære framtid?

Overdådige Downton Abbey, hyllet av både kritikere og TV-seere, er skrevet av Oscar-vinner Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria). I rollene møter vi et stjernelag av kvalitetsskuespillere, med Hugh Bonneville (Notting Hill), Maggie Smith (Harry Potter-filmene) og Elizabeth McGovern (Once Upon A Time In America) i spissen.

Bonusmateriale

  • Behind The Scenes

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 29 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Julian Fellowes Skuespillere Brendan Coyle, Dan Stevens, Elizabeth McGovern, Hugh Bonneville, Jim Carter, Joanne Froggatt, Laura Carmichael, Lesley Nicol, Maggie Smith, Michelle Dockery, Penelope Wilton, Phyllis Logan, Rob James-Collier, Siobhan Finneran, Sophie McShera
Bestillingsnummer 52GSD8293437 Serie Downton Abbey

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i