Drag Me To Hell (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Med Drag me to Hell er Sam Raimi endelig tilbake i skrekksjangeren som han egenhendig fornyet med sin Evil Dead-trilogi. Drag me to Hell er den sprøeste skrekkfilmen som er laget på mange år.

Christine Brown (Alison Lohman) er en ambisiøs bankrådgiver med en sjarmerende kjæreste og en lysende framtid. Men alt endres da den mystiske Fru Ganush ankommer banken for å be om utsettelse på sitt forfalte huslån. Burde Christine gi den gamle damen en hjelpende hånd eller nekte henne utsettelse for å imponere sin sjef for en mulig forfremmelse? Christine velger skjebnesvangert det siste alternativet, gjør skam på Fru Ganush, og fratar henne hjemmet hennes. Som hevn kaster den gamle kvinnen en forbannelse på Christine og gjør livet hennes, bokstavelig talt, til et rent helvete. Ondskapen kommer stadig nærmere og Christine må finne ut hvordan hun kan redde sin sjel fra evig pine. Men hvor langt er hun villig til å gå for å bryte fri fra forbannelsen?

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 39 minutter
Aldersgrense 15 Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Sam Raimi
Skuespillere Alison Lohman, Chelcie Ross, David Paymer, Fernanda Romero, Justin Long, Lorna Raver Bestillingsnummer LGD94167
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i