Inngår i kampanje

Dragetreneren (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Fra studioet som laget Shrek, Madagskar og Kung Fu Panda kommer Dragetreneren, en animert familiefilm satt til en mytisk verden med tøffe vikinger og flammepustende drager.

I begivenhetenes sentrum finner vi Hikken, bosatt på en øy hvor det å sloss med drager er en dagligdags aktivitet. Tenåringens litt merkelige humor blir ikke godt mottatt av resten av vikingsamfunnet, eller for den saks skyld hos vikinghøvdingen - som tilfeldigvis er Hikkens egen far, Steinur Digre. Når Hikken får bli med på dragetreningen, sammen med de andre tenåringene i vikingsamfunnet, øyner han endelig muligheten til å bevise at han har det som skal til for å bli en kriger. Men møtet med en skadet drage fører til drastiske endringer i Hikkens liv. De to blir venner, og det som i starten var Hikkens anledning til å bevise sin styrke, ender opp som en mulighet til å forandre vikingsamfunnet for alltid.

Dragetreneren er basert på en bok av Cressida Cowell. De engelske stemmene tilhører blant annet Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller og Kristen Wiig, mens vi på det norske lydsporet hører folk som Alexander Rybak, Helge Jordal, Kjersti Sandal, Ida Elise Broch, Knut Joner, Per Skjølsvik og Jan Martin Johnsen.

Bonusmateriale

  • Klipp fra innspillingen med skuespillerne og filmskaperne som gav liv til dragene
  • Kommentarspor
  • Skuespillere i Vikingform
  • Drageteknologi og Dragekunst

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 34 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Dean Deblois Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer FP40142766 Serie Dragetreneren, Dreamworks Animation
Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i