Dream House (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Daniel Craig, Naomi Watts og Rachel Weisz spiller hovedrollene i thrilleren Dream House, regissert av Jim Sheridan (Min Venstre Fot, I Fars Navn, Brothers).

Den suksessrike forlagssjefen Will Atenton (Craig) slutter i sin godt betalte jobb på Manhattan og tar med seg kona Libby (Weisz) og deres to døtre til en sjarmerende liten by i New England. Men når de prøver å finne seg til rette i sin nye tilværelse, finner de ut at en mor og hennes barn ble drept i det nye drømmehuset deres. Og hele byen tror morderen var ektemannen som overlevde.

Will begynner å undersøke saken nærmere. De eneste ledetrådene han får kommer fra Ann Patterson (Watts), en mystisk nabo som kjente dem som ble skutt, og sammen begynner de å sette sammen bitene i det groteske puslespillet. Will og Ann må finne ut hvem som tok livet av familien i Wills drømmehus - før morderen vender tilbake og begynner å drepe igjen.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 28 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Jim Sheridan Skuespillere Daniel Craig, Naomi Watts, Rachel Weisz
Bestillingsnummer 1939631 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende