Drømmeslottet (1986) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Drømmeslottet handler om 6 gode venner med til sammen 5 barn, som lenge har drømt om å flytte sammen i et kollektiv. Endelig er det blitt virkelighet. De har pusset, skrapt og malt, og nå nærmer det seg ettårsdagen for innflyttingen, noe som skal feires med brask og bram.
br> Alle Wam & Vennerøds filmer har minst én fest, og i Drømmeslottet utvikler den seg på en måte som bare Wam og Vennerød kan tillate seg. Dagen derpå blir en skikkelig blåmandag og Drømmeslottets framtid avhenger av å feie uenigheter under teppet. Men det gjør man ikke denne vennekretsen. Her sies ikke bare alt det man tenker, men det alle andre tenker også.

Filmen er nr 2 i Wam & Vennerøds triologi - Sangen om den knuste drømmen. Du visste det kanskje ikke, men Jørn Hoels "Har en drøm" er et bestillingsverk til filmen Drømmeslottet.
Produktfakta
Produksjonsår 1986 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 32 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Wam & Vennerød Skuespillere Birgitte Victoria Svendsen, Lasse Lindtner, Mari Maurstad, Petter Vennerød, Øyvin Bang Berven
Bestillingsnummer 1515231 Serie Norske Filmklassikere
Bonusmateriale
  • Kommentarspor med Petter Vennerød, Birgitte Victoria Svendsen, Torstein Hølmebakk, Viggo Jønsberg og Tone Skjelfjord
  • På location 20 år etter
  • Intervjuer med Lasse Lindtner, Viggo Jønsberg, Tone Skjelfjord og Petter Vennerød
  • Arkivopptak fra NRK
  • Aftenpostens Per Haddal om filmen

Andre produkter i samme serie