Duma (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Hans beste venn og livvakt er en gepard. Nå må den vende tilbake til villmarken. Hvis du er på utkikk etter et familieeventyr med høyt tempo, tenk på dette: i løpet av den tiden det tar å lese denne setningen kan en gepard gå fra 0 til 96 km/t!

Carroll Ballard (Den svarte hingsten, Den lange reisen hjem) har regissert den spennende historien om 12 år gamle Xan (Alexander Michaletos). Han bestemmer seg for å dra tilbake til villmarken med Duma, geparden han har hatt siden den var liten – på flukt fra forfølgere som vil sette Duma i fangenskap. Sør-Afrikas barske natur, luskende løver, krokodiller, elvestryk og en mystisk omstreifer (Eamonn Walker) som kan ha planer om å selge geparden, setter Xans mot og besluttsomhet på prøve. Bli med på dette eventyret som handler om å vokse opp og la det stå til. Dette er en reise du ikke bør gå glipp av

Bonusmateriale

  • Utvidede scener
  • Trailer

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 35 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Carroll Ballard Skuespillere Alexander Michaletos, Campbell Scott, Eamonn Walker, Hope Davis
Bestillingsnummer SDVDS38983 Leverandør Next Stop Distribusjon

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende