DumDum Boys & Bel Canto - Stein & Stjerner (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
En av Norges mest kjente og populære rockedokumentarer når DVD-formatet! Filmen følger Dumdum Boys og Ble Canto på "Sirkus Midgard"-turneen i 1994, og gir et heftig og fargerikt portrett av to av landets aller fremste band.

Ti dager før opptaksstart var filmskaperne Odd Syse og Lars Nilssen intetanende om at de et halvt år senere skulle presentere sin første langfilm. Da de fikk vite om "Sirkus Midgard"-turneen, tente de umiddelbart og klarte i løpet av en drøy uke å stable nok penger på beina til å få i gang opptakene …

Stein & Stjerner var den første norske langfilmen som ble filmet på både video og 16mm film, klippet på video og deretter overført til kinofilm. Avansert digitalt redigeringsutstyr gjorde det mulig å skape et unikt bildeuttrykk, ulikt hva man vanligvis opplever på film. Dokumentaren er godt over ti år gammel, men er fremdeles en fantastisk konsertfilm - som til og med kanskje vokser med årene.
Produktfakta
Produksjonsår 1994 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Rock
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.66:1 Anamorphic
Regissør Bel Canto, DumDum Boys Skuespillere Bel Canto, DumDum Boys
Artist Bel Canto, DumDum Boys Bestillingsnummer 130561