Dune (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
rydder. Det er en av de mest ettertraktede skattene i universet, det er porten til større innsikt, det er kilden til visdom. Men det eksisterer bare på planeten Arrakis, også kjent som Dune. Det er her en gigantisk konflikt holder på å utspille seg…

I del 1 er to store familiedynastier låst fast i en bitter feid. Herskeren av Dune, Duke Leto Atreides (WILLIAM HURT) står overfor et angrep på tronen fra sin erkefiende, den brutale og kynisk intelligente Baron Harkonnen (IAN MCNEICE). Gjennom et utspekulert forræderi lykkes det Baron Harkonnen å invadere Arrakis, hvor han dreper Duke Leto, og etterlater sønnen Paul (ALEC NEWMAN) og hustruen Jessica (SASKIA REEVES) i den tro at de er døde. Men det lykkes dem å overleve i den grusomme ørkenen hos Arrakis’s opprinnelige folk, de hemmelighetsfulle Fremen. Og gjennom sin naturlige autoritet, og sine spesielle evner blir Paul leder av Fremen folket.

Produktfakta

Produksjonsår 2000 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 40 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør John Harrison Skuespillere Alec Newman, Ian McNeice, Matt Keeslar, Saskia Reeves, William Hurt
Bestillingsnummer SNSD32034 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i