The Diving Bell and the Butterfly (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Jean-Dominique Bauby er familiefar og sjefsfredaktør for det høytprofilerte motebladet Elle, noe han gjør med stor grad av suksess. En desemberdag i 1995 ender det hele da han rammes av en kraftig hjerneblødning som etterlater ham i koma. Da han endelig våkner opp er han lammet og kan kun bevege det ene øyet. Hans mentale ressurser er derimot helt intakt, og fanget i en urørlig kropp lever han som i en dykkerklokke tilværelse. Gjennom hardt arbeid lærer han seg etter hvert å kommunisere ved å blinke med øyet.

Oscar-nominerte Dykkerklokken og sommerfuglen er en utrolig, men sann historie basert på den selvbiografien som Jean-Dominique, med omhyggelig tålmodighet og styrke, dikterte før sin død. Det er en rørende og uforglemmelig film om menneskelig mot og optimisme, som enn ikke den verste skjebne kan slå i hjel. Filmen vant alles hjerter i Cannes 2007 og Julian Schnabel fikk fortjent prisen for Beste Regissør. Ble også nominert til 4 Oscar, bl.a. for "Beste regissør".
Produktfakta
Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 47 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Fransk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Julian Schnabel Skuespillere Anne Consigny, Emmanuelle Seigner, Marie-Josee Croze, Mathieu Amalric
Bestillingsnummer P923601000 Serie 2000-tallets 100 beste filmer, Oscarnominert

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i