Dykkerne (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det ligger 91 senkede tyske u-båter fra 2. verdenskrig i de danske farvannene. En av dem skjuler en hemmelighet...

I dypet utenfor Sejerø ligger det en senket u-båt... De to brødrene Cristian (Robert Hansen) og Ask (Ralf Hollander) ankommer en sommerdag med båt til Sejerø for å være på ferie hos sin morfar (Otto Brandenburg). Guttene er interessert i dykking og sommeren blir brukt til spennende dykk fra morfarens gamle båt. Under et tokt stopper plutselig båtens motor og en grå skygge avtegner seg på radarskjermen. Under havoverflaten i dypet utenfor Sejerø som ligger badet i solen, lurer ukjente krefter.

Med et gigantbudsjett i ryggen og både garvede skuespillere og unge lovende stjerner på rollelisten stiger dykkerne opp til toppen av internasjonal film. Manuskriptet bobler av intens fortellerlyst i denne spenningsmettede thrilleren. Med regissøren Åke Sandgreen bak kameraet utnyttes filmtekniken til det ytterste. Både over og under vannet er opptakene i en særlig klasse og fanger en fortettet og klaustrofobisk stemning, som legger seg som en kvelende hånd på filmens publikum. Noen mener at ikke alle hemmelighetene skal frem i lyset. På havets bunn er det ikke alt som tåler dagens lys...

Produktfakta

Produksjonsår 2000 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Åke Sandgren Skuespillere Bjørn Floberg, Otto Brandenburg, Ralf Hollander, Robert Hansen
Bestillingsnummer 1005831 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende