Inngår i kampanje

Dynastiet - Den Komplette Serien (DVD)

549,00 54900 Veil. pris 1 199,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Fra tv-produsentikonet Aaron Spelling, som blant annet står bak hit-serier som Charlie’s Angels, Starsky and Hutch, Beverly Hills, 90210, Melrose Place og Charmed, og serieskaperne Richard og Esther Shapiro, kommer en av de mest suksessrike såpeoperaene på 80-tallet – Dynastiet!

Gjør deg klar til et gjensyn med familien Carrington i Denver. Overklassefamiliens luksusliv står i fare når urolighetene i Midt-Østen truer Blake Carringtons oljeimperium. Men det er de dramatiske hendelsene på hjemmebane hos familien Carrington og Blaisdel som er selve drivkraften i dette fascinerende dramaet. Gjenopplev åpningsepisoden med Blake og Krystles storslagne bryllup, de tallrike hemmelige affærene, skitne forretninger og bitre feider i denne serien som fikk seerne til å benke seg foran skjermen uke etter uke for å få med seg de innviklede intrigene og de overdådige motene.

Produktfakta

Produksjonsår 1981 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Catherine Oxenberg, Gordon Thomson, Heather Locklear, Jack Coleman, Joan Collins, John Forsythe, John James, Linda Evans, Pamela Sue Martin Bestillingsnummer NO1342226
Serie Dynastiet

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i