Dynastiet - Den Komplette Serien (DVD)

1 199,00 1 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Fra tv-produsentikonet Aaron Spelling, som blant annet står bak hit-serier som Charlie’s Angels, Starsky and Hutch, Beverly Hills, 90210, Melrose Place og Charmed, og serieskaperne Richard og Esther Shapiro, kommer en av de mest suksessrike såpeoperaene på 80-tallet – Dynastiet!

Gjør deg klar til et gjensyn med familien Carrington i Denver. Overklassefamiliens luksusliv står i fare når urolighetene i Midt-Østen truer Blake Carringtons oljeimperium. Men det er de dramatiske hendelsene på hjemmebane hos familien Carrington og Blaisdel som er selve drivkraften i dette fascinerende dramaet. Gjenopplev åpningsepisoden med Blake og Krystles storslagne bryllup, de tallrike hemmelige affærene, skitne forretninger og bitre feider i denne serien som fikk seerne til å benke seg foran skjermen uke etter uke for å få med seg de innviklede intrigene og de overdådige motene.

Produktfakta

Produksjonsår 1981 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Catherine Oxenberg, Gordon Thomson, Heather Locklear, Jack Coleman, Joan Collins, John Forsythe, John James, Linda Evans, Pamela Sue Martin Bestillingsnummer NO1342226
Serie Dynastiet Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie