Dyrepasserne - Episode 13-16 (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Dyrepasserne er en herlig serie for hele familien. Her møter du både dyrepassere og dyr i Kristiansand Dyrepark. Små og store utfordringer står i kø, og dyrepasserne løser oppgavene på løpende bånd. Bli med bak fasaden i landets største dyrepark.

Episode 13
Nå får du møte ett av de vakreste dyrene i parken, bambuseteren Adrian – dyreparkens eneste panda. Adrian har de siste ukene begynt å oppføre seg veldig rart, han har endret adferd og begynt å gå i ring. Dyrepasserne frykter at han mistrives og for å få den vesle pandaen i bedre humør, henter de en overraskelse til ham på flyplassen.

Episode 14
Sebraen Isak går gjennom en dramatisk operasjon for å kunne bli i parken. Vil han godtas av sin egen far, sebrahingsten? I jungelen våger dyrepasser Rune seg inn til de digre alligatorene for å undersøke et mystisk sår. På Kutoppen har Hilde et problem med geitene, som har begynt å stange de besøkende barna.

Episode 15
Det er en helt spesiell dag i dyreparken i Kristiansand. I dag får de nemlig besøk fra Kenya, det opprinnelige hjemstedet til mange av dyrene i parken. Dyrepasserne og parken blir utfordret til å støtte et bevaringsprosjekt i Masailand – men før de bestemmer seg vil de reise ned for å se det storslåtte landet. Det blir en reise de sent vil glemme.

Episode 16
Dyrepasserne fortsetter sin spektakulære reise gjennom Kenya. I forrige uke støtte de på en stor flokk elefanter de fryktet ville velte bilen. Denne gangen får de nærkontakt med rovdyrene på savannen. En liten gepard-familie trues av en diger løve, masaiene velger å gå i mellom dyrene for å unngå slåsskamp med livsfarlig utgang.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 35 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Dokumentar Bestillingsnummer 803562
Serie Dyrepasserne Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i