Inngår i kampanje

Dyrlegen - Den Komplette Samlingen (DVD)

649,00 64900 Veil. pris 699,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Dyrlegen (originaltitel: All Creatures Great and Small) - En veldig populær tv-serie som hadde stor suksess og er et av mange høydepunkt i den populære, britiske tv-historien. Serien er basert på den britiske forfatteren Alf Wights bøker, skrevet under pseudonymet James Herriot, og basert på ekte hendelser om en veterans liv på den engelske landsbygden i Yorkshire, fra tidlig 30-tallet, til midten av 50-tallet.

James Herriot er den nyutdannede dyrlegen som skal begynne i ny jobb ved en veterinærklinikk. Han er full av pågangsmot, spesielt på grunn av den siste tidens medisinske fremskritt. Men på bygda i Yorkshire hersker fortsatt eldgamle metoder for behandling av syke dyr, og dette, kombinert med landsbyfolkets inngrodde mistro overfor fremmede, gjør tilværelsen alt annet enn lett for den unge mannen. James må også bruke sine evner og krefter på kollegene – den eldre, flegmatiske kompanjongen Siegfried og hans yngre bror, den uregjerlige Tristan, som ofte havner i vansker på grunn av sin tiltrekning mot det annet kjønn. Herriot blir selv mål for en av Amors piler når han møter bedårende Helen. Men livet som dyrlege gir lite tid tilromantikk.

Produktfakta

Produksjonsår 2018 Utgitt 2018
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger TV-serie Antall disker 27
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Skuespillere Carol Drinkwater, Christopher Timothy, John McGlynn, Lynda Bellingham, Margaretta Scott, Mary Hignett, Peter Davison, Robert Hardy Bestillingsnummer 64542