Inngår i
  • Sommersalg: Samlebokser - opptil 60% rabatt
  • Sommersalg: TV- og miniserier
  • BBC
  • Periodedrama

All Creatures Great And Small / Dyrlegen - Den Komplette Samlingen (DVD)

499,00 49900 Veil. pris 699,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 6-12 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Dyrlegen (originaltitel: All Creatures Great and Small) - En veldig populær tv-serie som hadde stor suksess og er et av mange høydepunkt i den populære, britiske tv-historien. Serien er basert på den britiske forfatteren Alf Wights bøker, skrevet under pseudonymet James Herriot, og basert på ekte hendelser om en veterans liv på den engelske landsbygden i Yorkshire, fra tidlig 30-tallet, til midten av 50-tallet.

James Herriot er den nyutdannede dyrlegen som skal begynne i ny jobb ved en veterinærklinikk. Han er full av pågangsmot, spesielt på grunn av den siste tidens medisinske fremskritt. Men på bygda i Yorkshire hersker fortsatt eldgamle metoder for behandling av syke dyr, og dette, kombinert med landsbyfolkets inngrodde mistro overfor fremmede, gjør tilværelsen alt annet enn lett for den unge mannen. James må også bruke sine evner og krefter på kollegene – den eldre, flegmatiske kompanjongen Siegfried og hans yngre bror, den uregjerlige Tristan, som ofte havner i vansker på grunn av sin tiltrekning mot det annet kjønn. Herriot blir selv mål for en av Amors piler når han møter bedårende Helen. Men livet som dyrlege gir lite tid tilromantikk.

Produktfakta
Produksjonsår 1978 Utgitt 2018
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 27
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Skuespillere Carol Drinkwater, Christopher Timothy, Lynda Bellingham, Margaretta Scott, Peter Davison, Robert Hardy Bestillingsnummer 64542
Serie BBC, Periodedrama

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie