Edvard Munch - Fem Korte Filmer (DVD)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Glimt fra Edvard Munch's liv
Regi: Martin Knutsen - Produsent: Nosk Film A/S, 1957 sv/hv, 10 min., engelsk tekst
En kort gjennomgang av maleren Edvard Munchs vei fra ung kunststudent til verdenskjent maler. Filmen viser oss en rekke av Munchs verker, fra tegniger og malerier til litografier og fresker. Vi får også se bilder fra boligene hans bl.a. på Åsgårdstrand og Ekely, og tegningen av det planlagte Munch-museet i Oslo.

Edvard Munch 1863 – 1944
Regi: Ulf Balle Røyem - Produsent: Norsk Film A/S, 1963, farge, 11 min., norsk tale - Ny lydversjon i 1991, engelsk tekst
Edvard Munch sett gjennom hans malerier og grafikk. Munch tok opp i seg ulike stilstrømninger mot slutten av 1800-tallet; realisme, impresjonisme og nyromantikk og ble en av de første ekspresjonistene i europeisk kunst.

Ansikter
Regi: Anja Breien - Produsent: Norsk Film A/S, 1971, farge, 7 min., norsk tale, engelsk tekst
En film om ansikter – om uttrykk - om situasjoner. Med utgangspunkt i et dikt av den danske lyrikeren Poul Borum, lest av Claes Gill, formidles ansikter i Edvard Munchs bilder.

Edvard Munch - Et selvportrett
Regi: Paul Rene Roestad, Jan Olav Brynjulfsen, Jan Erik Düring - Produsent: Norsk Film A/S, 1978, farge, 18 min., norsk tale, engelsk tekst
Edvard Munchs studier av egen person slik de framstår i hans selvportretter og notater, gir et enestående inn-blikk i det Munch så intenst ønsker å skildre i sin kunst, sitt forhold til verden og menneskene som omga ham.

Edvard Munch – Post Mortem
Regi: Skule Eriksen, lyddesign: Randall Meyers, 1989, 9 min.
Edvard Munch var også opptatt av fotografiet. Denne filmen er basert på Munchs egne fotografier, mange av dem selvportretter. Han kalte dem sine "skjæbnefotografier".

Produktfakta

Produksjonsår 1957 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 55 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk
Lydformater Mono 1.0 (Norsk) Skuespillere Edvard Munch
Bestillingsnummer NFI113679DVD

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i