Ekspedisjon Borneo, Guyana Og Ny-Guinea (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Et internasjonalt team med forskere og filmskapere fra BBC, reiser på ekspedisjon til tre ulikesteder i verden: Borneo (Sørøst-Asia), Guyana (Sør-Amerika) og Ny-Guinea (Oseania). Fantastiske landskap og sjeldne skapninger du aldri før har sett, får du her sjansen til å oppleve.

Ekspedisjon Borneo
Et ekspedisjonsteam fra BBC tar den farefulle ferden dypt inn i hjertet av Borneo for å dokumentere den skjulte verdenen som finnes der. Her finnes en fantastisk verden av regnskog, elver og kløfter som holdes skjult av høye fjell og ufremkommelig terreng.

Ekspedisjon Guyana
Her er en av verdens mest mangfoldige og uberørte regnskoger, og den ligger så avsides og skjult at den foreløpig har unngått nedhugging, men det varer ikke lenge. En gruppe av vitenskapsfolk, fjellklatrere og naturfotografer vil hjelpe til med å redde dette stykke enestående natur.

Ekspedisjon Ny-Guinea
Ny-Guinea er den øya i verden med flest arter, men landskapet er så barskt og utilgjengelig at det meste av øyas plante- og dyreliv er lite kjent. Følg med inn i ulendt terreng som huser noen av verdens merkeligste skapninger

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 7 timer 30 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Dokumentar
Bestillingsnummer 803533 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende