El Cid (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det klassiske eventyret om El Cid – slik du aldri før har sett det – fortalt i en fantastisk ny tegnefilm. En tid med krig, en tid med kjærlighet, en tid da æren var livet.

Dette fantastiske animerte eventyret er basert på de legendariske historiene om Rodrigo Díaz De Vivar - bedre kjent som "El Cid".

El Cid er historien om en gutt som blir mann, en mann som blir helt, og en helt som til slutt blir en legende. Han ble anklaget for forræderi og måtte kjempe for sin ære og for å bevise sin uskyld. Som hærfører for de kristnes arméer kjempet han så for å befri Spania fra maurernes herredømme. Vi blir tatt med tilbake til en tid med konger og dronninger, riddere og skjønne jomfruer, og til en kjærlighetshistorie selvfølgelig.

Bonusmateriale

  • Trailer

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 20 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Finsk
Lydformater Dolby Surround (Dansk), Dolby Surround (Norsk), Dolby Surround (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Jose Pozo Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer NDVDS99948 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende