Elling - Special Edition (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Elling er en hjertevarm historie om to av livets redde gutter på usikre skritt ut i verden. Fra en skjermet tilværelse på Brøynes behandlingshjem møter vi Elling og Kjell-Bjarne som med ett skal klare seg alene i en trygdeleilighet på Majorstuen i Oslo. Men for de to kompisene som sliter med engstelse og angst, er ikke alt like hverdagslig og enkelt. Det kan være tøft nok å forlate leiligheten. Et mareritt å gå i butikken. Utenkelig å nærme seg kvinner. Om ikke på strak arm, våger de seg etterhvert likevel ut for å overvinne utfordringene. Å krysse et restaurantgulv blir for Elling en prestasjon på linje med en Sydpolekspedisjon.

Elling som er bygget på Ingvar Ambjørnsens suksessroman Brødre i blodet, er en rørende, morsom, varm og ettertenksom film. Rollene som Elling og Kjell-Bjarne tolkes fremragende av Per Christian Ellefsen og Sven Nordin. En av de beste norske filmer noensinne er dommen fra et samlet kritikerkorps, og en like stor publikumsuksess.

Bonusmateriale

  • Dokumentarfilmen "Ellings verden"
  • Bak kamera
  • Intervjuer
  • Bortklipte scener
  • Regissørens kommentarer

Produktfakta

Produksjonsår 2001 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Petter Næss Skuespillere Per Christian Ellefsen, Sven Nordin
Bestillingsnummer 8240486 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i