Elling (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Elling er en hjertevarm historie om to av livets gutter på usikre skritt i verden. Fra en skjermet tilværelse på Brøynes behandlingshjem møter vi Elling og Kjell-Bjarne som med ett skal klare seg alene i en trygdeleilighet på Majorstuen i Oslo. Men for de to kompisene som sliter med engstelse og angst, er ikke alt like hverdagslig og enkelt. Det kan være tøft nok å forlate leiligheten. Et mareritt å gå i butikken. Utenkelig å nærme seg kvinner. Om ikke på strak arm, våger de seg etterhvert likevel ut for å overvinne utfordringene. Å kysse et restaurantgulv blir for Elling en prestasjon på linje med en Sydpolekspedisjon.

Elling som er bygget på Ingvar Ambjørnsens suksessroman Brødre i blodet, er en rørende, morsom, varm og ettertenksom film. Rollene som Elling og Kjell-Bjarne tolkes fremragende av Per Christian Ellefsen og Sven Nordin. En av de beste norske filmer noensinne er dommen fra et samlet kritikerkorps, og en like stor publikumsuksess.

Bonusmateriale

  • Bak kamera
  • Intervjuer
  • Biografier
  • Regissørens kommentarer
  • Bortklipte scener

Produktfakta

Produksjonsår 2001 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9
Regissør Petter Næss Skuespillere Jørgen Langhelle, Marit Pia Jacobsen, Per Christensen, Per Christian Ellefsen, Sven Nordin
Bestillingsnummer 0783612 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i