Elsk Meg I Morgen (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fire år er gått siden Elling (Per Christian Ellefsen) flyttet til byen sammen med Kjell Bjarne (Sven Nordin), romkameraten fra institusjonslivet på Brøynes. Elling bor nå alene i leiligheten. Kjell Bjarne har flyttet en etasje opp, til Reidun (Marit Pia Jacobsen) og hennes lille datter Mojo. Elling opplever at virkeligheten er på vikende front, og med undring betrakter han menneskene rundt seg, og lurer på hva det er som gjør at alle de andre later til å finne seg så bra til rette.

Innerst inne vet han hva som mangler, og en kveld finner han endelig kvinnen som han kan fylle tomrommet i hans liv. Ellings utkårede heter - skal vi tro ham – Elise (Marian Saastad Ottesen), og liker å fordype seg i bøker om UFOer og selvutvikling. Hun jobber i en pølsebod. Stort mer vet ikke Elling, men han er villig til å gjøre alt for å vinne hennes tillit og erobre hennes kjærlighet. Men når han en kveld blir invitert hjem til sin utkårede, melder det seg etter hvert en del motforestillinger hos Elling, og kvelden ender ikke helt som han hadde tenkt.

Bonusmateriale

  • Bortklipte Scener
  • Bak Kamera
  • Intervju Med Regissør Petter Næss
  • Biografier
  • Kommentaspor Ved Regissør Peter Næss & Produsent Dag Alveberg
  • Tv Spots & Trailere

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Petter Næss Skuespillere Kjersti Holmen, Marian Saastad Ottesen, Marit Pia Jacobsen, Per Christensen, Per Christian Ellefsen, Sven Nordin
Bestillingsnummer 8240431 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i