Elsker Deg For Evig (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dansk dogme som handler om å miste kontrollen, og å satse på den store kjærligheten.

Elsker deg for evig handler om å miste kontrollen, og tørre å satse på den store kjærligheten... og noen ganger kommer den når man minst venter det.

Suksess-regissøren Susanne Bier utforsker i sin nye film hvor fort livet kan forandre seg og hvordan menneskene reagerer når alt i livet plutselig blir snudd på hodet. Vi møter fire mennesker og deres plutselige og uforberedte møte med livets skrøpelighet, og sist men ikke minst: kjærlighetens styrke.

Cecilie (Sonja Richter) og Joachim (Nikolaj Lie Kaas) er unge og svært forelsket i hverandre. De skal gifte seg, og har et langt og deilig liv foran seg (tror de i hvertfall). Men så går det riktig galt, plutselig er alt forandret. Den store omveltningen skjer ikke bare for dette unge paret, men også for Marie (Paprika Steen) og Niles (Mads Mikkelsen). Marie og Niels er begge i slutten av 30-årene, og lever i et lykkelig ekteskap med tre barn som de har sammen. Alt ser ut til å bare være idyll. De er selve bildet på den vellykkede, danske kjernefamilie anno 2002. Men ekteskapet settes på en hard prøve når Niels forelsker seg lidenskapelig i Cecilie. Spørsmålet er om Niels og Cecilie er klare for å gi slipp på alt for sin kjærlighet. En ting er sikkert: ingenting kan bli som før!

Produktfakta

Produksjonsår 2002 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 52 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Dansk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Susanne Bier Skuespillere Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Sonja Richter
Bestillingsnummer 800647 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende