En Dag I Livet (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Etter en tragisk bilulykke, som kostet mannen hennes livet, prøver Jean på nytt å få orden på tilværelsen. Svigerfaren Einer bebreider henne for sønnens død, familiens gård forsømmes, og ensomheten styrer tilværelsen hans. Men en dag tvinges de til et uunngåelig gjensyn. Jean dukker uventet opp på gården, på flukt fra sin voldelige kjæreste og med en liten pike på slep som sies å være Einers barnebarn. Hva gjør man så når man er fast besluttet på bare å leve livet bitter og ensom?

Den svenske mesterregissøren bak storfilmer som Siderhusreglene og Chocolat, Lasse Hallström, har skrudd sammen et nytt mesterverk. I naturskjønne omgivelser i Wyoming, USA, utspilles et gripende familiedrama brakt til live av en imponerende rolleliste med Oscarvinnerne Robert Redford og Morgan Freeman og ikke minst Jennifer Lopez. En Dag I Livet er en filmopplevelse du er nødt til å unne deg og en enestående mulighet for å oppleve to av filmhistoriens største skuespillere - Redford og Freeman - sammen for første gang!

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Surround (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Lasse Hallström Skuespillere Becca Gardner, Jennifer Lopez, Josh Lucas, Morgan Freeman, Robert Redford
Bestillingsnummer 1359331 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende