En Fiende Å Dø For (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Teorien om Pangea - ideen om at alle verdensdeler en gang har hengt sammen - ble flittig diskutert av forskere i tiårene etter at Alfred Wegener lanserte teorien i 1912. Til tross for trusselen om en verdenskrig, besluttet tyskerne å sende ut en ekspedisjon for å lete etter bevis for at Wegener hadde rett. Dette er utgangspunktet for den svenske thrilleren En Fiende Å Dø For.

Året er 1939. Ekspedisjonen som setter kurs mot Svalbard ledes av en tysk geolog (Axel Phral), mens skuta styres av den norske kapteinen (Sven Nordin) og hans russiske besetning. Til tross for besetningens entusiasme, vokser det gradvis fram en politisk konflikt med bakgrunn i den stadig mer spente relasjonen landene imellom. Alt kompliseres ytterligere når den svenske sprengningseksperten Gustav (Richard Ulfsäter) og den tyske forskeren Leni (Jeanette Hain) forelsker seg i hverandre.

Når England og Frankrike så erklærer krig mot Tyskland, befinner alle på båten seg plutselig midt i en global maktkamp. Til tross for at alle mener at politikk ikke har noe med forskning å gjøre, tvinges hver og en til å velge side - til og med den nøytrale svensken.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 42 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Russisk), Dolby Digital 5.1 (Svensk), Dolby Digital 5.1 (Tysk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Peter Dalle Skuespillere Allan Corduner, Axel Prahl, Jeanette Hain, Richard Ulfsäter, Sven Nordin, Tom Burke
Bestillingsnummer SODA278 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i