En Ganske Snill Mann (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Ulrik er en ganske snill mann. Han har drept noen mennesker, lemlestet litt. Når man jobber som kriminell er det en del av jobben - som å sitte i fengsel.

Nå er Ulrik ute igjen. Motvillig. På utsiden venter Jensen, en kjeltring av den gamle skolen. Han tar vare på folka sine og er opptatt av orden i regnskapet. At Ulrik gjør opp sitt regnskap og dreper fyren som tysta på ham, er viktig for sjefen.

Ulrik har ingen ønsker og stiller ingen krav. Ikke tenker han stort over hva han gjør heller, han bare gjør det. Får han mat og en seng, gir han folk det de vil ha fra ham - enten det er litt kjærlighet eller et drap. Så oppsøker han sønnen sin, som har blitt en voksen mann siden sist. En bra mann med utdanning, samboer og framtid. Sønnen har en far som er morder. Det synes ikke samboeren noe om. Familien hennes driver ikke med sånt. De driver med planteskole, og så har de noen prinsipper. Ulrik er en ganske snill mann - men hvor snill kan han bli?

Svenske Stellan Skarsgård (Engler Og Demoner, Mamma Mia!) spiller hovedrollen i En Ganske Snill Mann, regissert av Hans Petter Moland (Kjærlighetens Kjøtere, Gymnaslærer Pedersen, The Beautiful Country). Resten av rollelista fylles av et norsk stjernelag, med Bjørn Floberg, Gard B. Eidsvold, Bjørn Sundquist, Jorunn Kjellsby, Jannike Kruse, Kjersti Holmen, Jan Gunnar Røise, Aksel Hennie, Henrik Mestad, Jon Øigarden, Julia Bache Wiig og Anders Baasmo Christiansen blant skuespillerne.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Hans Petter Moland Skuespillere Aksel Hennie, Bjørn Floberg, Bjørn Sundquist, Gard B. Eidsvold, Jan Gunnar Røise, Jannike Kruse, Jorunn Kjellsby, Julia Bache-Wiig, Kjersti Holmen, Stellan Skarsgård
Bestillingsnummer 1834831

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende