En God Nummer To (Miniserie) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
"En god nummer to" er Henriette Steenstrups historie om Helen (med trykk på He, som i kroppsdelen) som lenge har forsøkt å leve både av og for sin skuespillerdrøm. Enn så lenge har det ikke riktig gått veien.

Når vi møter Helen (Henriette Steenstrup) for første gang er hun i ferd med å gi opp hele skuespillerdrømmen og begynne å studere. Men skjebnen vil at akkurat den kvelden hun er ute og holder gravøl over sin skuespillerkarriere, så treffer hun på den anerkjente og kompromissløse teaterregissøren Frank Staff (Fridtjov Såheim).

De ligger sammen, og Frank - som er kunstner både til hverdags og fest - ser løsningen på sine problemer i Helen. Han har lenge vært på jakt etter en litt lubben skuespiller som kan fylle rollen som skyggen til den store skuespillerinnen og divaen Amanda Dybendal Toft (Ane Dahl Torp) i et grensesprengende nytt stykke om anoreksi som han er i ferd med å starte prøver på.

Brått er Helens liv snudd på hodet, hun har fått en mulighet på selveste Nationaltheatret. Hun kan få et gjennombrudd, hun kan bli kjent, hun får spise kirsebær med de store. Eller?
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Komedie
Antall disker 1 Spilletid 3 timer 27 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Ane Dahl Torp, Birgitte Victoria Svendsen, Fridtjov Såheim, Henriette Steenstrup, Pia Tjelta Bestillingsnummer 1849231

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende