En Helt Vanlig Dag På Jobben (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Helt siden Håvard Melnæs var liten drømte han om å bli journalist. Han ville fortelle historier som kunne forandre verden, avsløre maktmennesker og forsvare den lille mann. Det gikk ikke helt som han ønsket, men en slags journalist ble han.

En Helt Vanlig Dag På Jobben er historien om en ung kjendisjournalist som lar seg rive med av redaktørens formaninger og redaksjonens hallelujarop. Gode forsetter og gamle idealer blir etter hvert byttet ut med fet lønn og tvilsomme arbeidsmetoder - alt for å få den gode historien på trykk.

Filmens handling er lagt til årene da Mette-Marit trådte inn i kongehuset, og er en usminket skildring av metodene som ligger bak historiene vi leser om i Nordens mestselgende ukeblad. Selv om Melnæs raskt lærer at penger, smiger og halve sannheter er det som holder trykkpressen i gang, lykkes han ikke helt før han innleder et vennskapsforhold til den kommende kronprinsessens far, Sven O. Høiby.

En helt vanlig dag på jobben er en fantastisk og tragikomisk historie om et vennskap som oppstår og utvikles på absurde premisser. Samtidig er dette kanskje den mest vanvittige norske mediehistorien i moderne tid.

Bonusmateriale

  • Blått lerret: Intervju med regissør Terje Rangnes og manusforfatter Erlend Loe

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 25 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Terje Rangnes Skuespillere Bjørn Sundquist, Ingar Helge Gimle, Jan Gunnar Røise, Jon Øigarden, Kristin Eidså, Sverre Horge
Bestillingsnummer 803057 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende