En Hushjelp Til Besvær (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En søvnig liten engelsk landsby står foran en brå oppvåkning! Pastor Goodfellow, hans kone Gloria og deres to barn, venter på at deres nye hushjelp Grace skal ankomme. Alt er ikke idyll i prestefamilien - datteren er nymfoman, sønnen blir mobbet, kona har et forhold til sin amerikanske golfinstruktør, og pastoren selv er mildest talt fraværende. Grace med sitt moderlige vesen og vennlige smil er ytterst velkommen. Men hun er ikke helt den de tror…

Rowan Atkinson, for all ettertid kjent fra rollen som den klønete og hjelpeløst uheldige Mr. Bean, er tilbake i en ny spillefilm. Etter å ha spilt Johnny English og den uforglemmelige presten i Fire Bryllup Og En Gravferd, ser vi ham nå som pastor Walter Goodfellow. En vanvittig, men varm engelsk komedie, som anmeldere verden rundt har falt pladask for. Maggie Smith fra Harry Potter-filmene spiller den nye hushjelpen, og i andre roller ser vi blant annet Kristin Scott Thomas og Patrick Swayze. En vaskeekte kvalitetskomedie - med lang holdbarhet!

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 43 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Niall Johnson Skuespillere Kristin Scott Thomas, Maggie Smith, Patrick Swayze, Rowan Atkinson
Bestillingsnummer 1497831 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser