Enyo 1 - En Ny Retning (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En hel stamme er avhengig av hans skjebne… I en fantastisk forhistorisk verden er nomadestammen Doodjierne på reise til et ubestemt sted. Med seg har de den 12 år gamle adoptivgutten Enyo – som har som drøm å bli en dyktig jeger. Skjebnen vil det annerledes og har planlagt noe annet for Enyo: Han må bli shaman og finne veien til den legendariske skjulte dalen. Bli med på et spennende, fantastisk og dramatisk eventyr for Enyo og hans stamme.

Inneholder fem episoder:

En ny retning
Fortiden er i ferd med å innhente Enyo - en aglulo-gutt som Doodjiestammen mange år tidligere tok til seg og oppfostret som en av sine egne. Werlog som reddet Enyo fra Quag Naga da han var ganske liten, vender tilbake og det får Shamani til å innse at Enyos amulett er nøkkelen som kan åpne den sagnomsuste skjulte dalen.

Jorden skjelver
Reisen mot den skjulte dalen fører stammen til et øde klippeområde hvor en slu steinånd får bakken til å skjelve. Som følge av dette blir Enyo og Ito fanget i en hule, og for å slippe fri må Enyo løse en gåte. Enyo redder dem og får en evne – til å se sannheten og se inn i fremtiden.

Udyret
En mystisk jente oppsøker Enyo i et syn og ber ham om hjelp. Hun lover at hun vil gjøre ham til en helt. Etter samtalen finner Enyo et gammelt tempel hvor jenta Elenna er fanget. Hun viser seg å være et udyr i tjeneste for Quag Naga.

Som far, så sønn
Stammens reise fortsetter, og Ito lager et nytt skjold til Hunga. Agaya blir misunnelig og lager en ny jakke til Hunga. Enyo føler seg glemt. Hans far er død. Enyo misbruker evnen han har til å se sannheten og får se synet av faren sin langt tilbake i fortiden, før Enyo selv ble født.

Tåken
I et merkelig, nytt område fanges stammen i tåken som stivner som sement. Enyo får skylden får knipen de har havnet i. Han må finne en løsning og det klarer han. Men lykken varer ikke lenge, for snart kommer tåken tilbake. Kan de unnslippe enda en gang?

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 2 timer
Aldersgrense 7 Lydformater Stereo 2.0 (Dansk), Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 803161 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende