Inngår i kampanje
  • UK og US-import

Episodes - Sesong 2 (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Matt LeBlanc spiller en deilig overdreven versjon av seg selv i denne komedien fra skaperne David Crane (Friends) og Jeffrey Klarik (Mad About You). Episoder tilbyr en titt bak kulissene av vannvittige Hollywood. Du vil aldri se på TV på samme måte igjen.

Sean (Stephen Mangan) og Beverly (Tamsin Grieg) er et lykkelig gift engelsk par, som også er de vellykkede skaperne av et populært britisk TV-program. Deres liv synes fullstendig, men det er frem til en mektig og karismatisk amerikanske nettverks president overtaler dem til å flytte til LA for å lage en amerikansk versjon av programmet deres. Han er full av ros og lover å ikke endre noe.

Men ting begynner å rakne så snart Sean og Beverly kommer til LA. De oppdager at nettverkspresidenten aldri selv har sett programmet og for å gjøre vondt verre, insisterer han på at de erstatter deres strålende hovedrolleinnehaver (Richard Griffiths), en lærd Royal Shakespeare veteran med ... Matt LeBlanc! Sean og Beverly er forferdet. Men beslutningen er ute av deres hender. Matt kommer om bord, og snart finner Sean og Beverly seg i en komplisert trekant som truer med å ødelegge ikke bare programmet, men også deres ekteskap.

Produktfakta
Produksjonsår 2012 Utgitt 2012
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger TV-serie, Komedie Antall disker 2
Spilletid 4 timer 5 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Matt Le Blanc, Mircea Monroe, Stephen Mangan, Tamsin Greig
Bestillingsnummer BBCDVD3544 Serie BBC