Et Oppdrag For Adam Dalgliesh - Boks 2 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Adam Dalgliesh dukket først opp i P. D. James' kriminalroman fra 1962, Cover Her Face, og siden den gang har etterforskeren ved New Scotland Yard i London vært hovedpersonen i en rekke av den britiske forfatterens bøker. I 1983 ble Dalgliesh for første gang overført til fjernsynet - da i forbindelse med filmatiseringen av Death Of An Expert Witness. Utover 80- og 90-tallet ble det produsert flerfoldige serier og TV-filmer om den populære politimannen.

Denne samleboksen inneholder to spennende miniserier med en samlet spilletid på nesten 10 timer:

Dragning Mot Død (A Taste For Death)
Sir Paul Berowne lider valgets kvaler. Hans kone har en offentlig affære med en doktor, hans bror omkom i et terroristangrep, hans datter vil ikke vite av ham og en av hans ansatte har omkommet i en bisarr båtulykke. Paul har dessuten fått flere hatbrev. Han søker seg til kirken for å finne trøst og meningen med livet, men finner i stedet ond, brå død. Adam Dalgliesh, som allerede er på saken i forbindelse med hatbrevene, må plutselig ta opp jakten på en dobbeltmorder - en morder som virkelig har fått smaken på døden.

Intriger Og Begjær (Devices And Desires)
En seriemorder herjer i Norfolk. Pressen har døpt ham "Plystreren", siden flere vitner har sett og hørt en mann plystre i tilknytning til åstedene. Morderen har også risset inn en L i pannen til sine ofre. Først tror politiet at morderen velger sine ofre tilfeldig, men så myrdes to kvinner raskt etter hverandre. Begge jobber på kjernekraftverket Larksoken - betyr det "L" som i "Larksoken"? Adam Dalgliesh befinner seg i Norfolk i private ærender, men dras inn i etterforskningen når politiet begyner å mistenke at det er mer enn én morder som går løs.

Produktfakta

Produksjonsår 1988 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 4 Spilletid 10 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Roy Marsden Bestillingsnummer 1910931
Serie P.D. James' Adam Dalgliesh Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser