Et Sekund Før Null (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Politisk dobbeltspill, skitne triks, skjulte mikrofoner, spionsatelitter, avlytting av Det Ovale Rommet og atombombe til salgs, er alle ingrediensene i dette kvikke, morsomme og skremmende blikket på mulighetene på dagens politiske arenaer. Sean Connery spiller rollen som den omreisende TV-stjernereporteren Patrick Hale, som er på sporet av en terrorist som tilbyr salg av en atombombe til et oljeland i Midt-Østen. Hale manipulerer med Arabiske sjeiker og internasjonale etterretningsagenter for å finne ut av historien.

I mellomtiden prøver Presidenten (George Grizzard) å overbevise folket om at det ikke finnes noen bombe for å redde sin egen karriere, samtidig som hans farligste motstander i det kommende valget forsøker å kjøpe bomben for å bevise at den finnes og dermed minske Presidentens anseelse. Midt oppi dette vil General Wombat (Robert Conrad) bare bombe hele Midt-Østen sønder og sammen. Den sinnsyke handlingen er helt vanvittig, samtidig som de nære parallellene til dagens førsteside-nyheter tilføyer et uhyggelig og skremmende element.

Produktfakta

Produksjonsår 1982 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 53 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Diverse Språk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1
Regissør Richard Brooks Skuespillere G.D. Spradlin, George Grizzard, Katharine Ross, Robert Conrad, Sean Connery
Bestillingsnummer 8226459 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende