Etter Rubicon (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
På en øy på kysten av Nord-Norge må to gutter søke ly i et voldsomt uvær. I samme område driver frakteskuta Rubicon hjelpeløst omkring uten mannskap. Dagen etter er alt tilsynelatende normalt i det vesle utkantsamfunnet, men hva de ikke vet, er at en stor tragedie rammer dem under nattens storm. Marerittet begynner når det viser seg at guttene fra øya har pådratt seg en ukjent og dødbringende sykdom.

Jon Hoff er overlege på distriktssykehuset. Alle vanlige diagnoser slår feil, og når Hoff prøver å gå videre med undersøkelsen, blir han stoppet av myndighetene. Hoff, som ikke lar seg overtale så lett, oppdager etterhvert en serie alvorlige hendelser, med skremmende konsekvenser langt utover det lille lokalsamfunnet.

Bonusmateriale

  • Filmfakta med omtale og medvirkende/ produksjonsmateriell

Produktfakta

Produksjonsår 1987 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Dag Alveberg Skuespillere Bjørn Sundquist, Ellen Horn, Ewa Carlsson, Jack Fjeldstad, Sverre Anker Ousdal, Toralv Maurstad
Bestillingsnummer 800822 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i