Evas Øye (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En ung kvinne går tur med sin lille datter. De finner et lik i elvekanten. Kvinnen løper til nærmeste telefon, men i stedet for å ringe politiet og varsle, ringer hun sin gamle far og spør hvordan han har det. Hvorfor? Førstebetjent Konrad Sejer opplever at hans ellers så fredelige by rammes av to brutale mord, på samme side av byen og med kort mellomrom. Tilsynelatende er det ingen sammenheng, slår Sejer fast.

Men hvorfor er den lettere nervøse Eva Magnus så tilfeldig knytet til dem begge? Eva er midt i tredveårene, skilt, med en datter. Hun jobber som hjemmehjelp og nattevakt for å få endene til å møtes. En idealistisk kunstner og nøktern alenemor som likevel drømmer om å få male på heltid. En dag treffer hun igjen barndomsvenninnen Maja, som gir henne et interessant, men skremmende tilbud. Eva, som fortvilet ser gjelden hope seg opp, gjør så valg som får fatale konsekvenser.

Produktfakta

Produksjonsår 1999 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 37 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Berit Nesheim Skuespillere Andrine Sæther, Bjørn Sundquist, Gisken Armand, Sverre Anker Ousdal
Bestillingsnummer 1831831 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende