Inngår i kampanje

Eventyrland (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Eventyrland er fortellingen om drapet som aldri skulle ha skjedd, om venner man aldri skulle stolt på og om en gjeld som bare øker for hvert avdrag. I en tilværelse der Jenny har tapt alt har hun likevel alt å vinne: datteren.

Denne norske kritikerfavoritten pendler elegant mellom å være en intens spenningsfilm og en vakker kjærlighetshistorie. Filmen er på unikt vis både lavmælt og voldsom, og den befester Arild Østin Ommundsens plass som en regissør av internasjonalt format med en særegen stemme (her har han dessuten stått for også manus, foto og klipp). Denne gangen formidler han både brutalt og vakkert hvor skjørt livet er og hvordan små valg kan gi store konsekvenser.

Filmens hovedperson, Jenny, portretteres av Silje Salomonsen som imponerer i sin første hovedrolle. Jenny er en kvinne som nettopp har kommet ut etter å ha sonet en dom i fengsel. Nå drømmer hun om å bygge et hjem for seg og sin datter. Det viser seg vanskelig når fortiden truer med å innhente henne. De vanskelige valgene som vil avgjøre alt tvinger seg fram, og krever drastisk handling av Jenny.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 32 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Arild Østin Ommundsen Skuespillere Fredrik S. Hana, Ole Romsdal, Silje Salomonsen, Tomas Alf Larsen
Bestillingsnummer DVD-4106 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i