Evig Din (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En bestemors uendelige kjærlighet for mannen sin, som antakelig døde under 2. verdenskrig, blir til en mystisk kjærlighetshistorie. Hennes barnebarn fi nner et bilde fra Bombay, India, og får mistanke om at bestefaren kanskje ikke er død likevel. Dette fører til en emosjonell og forstyrrende reise mot sannheten, med en rekke sjeldne, vakre og romantiske 8mm bilder av kjærlighetsparet.

På tross av det sterke tomrommet etter den forsvunne bestefaren, har verken bestemoren eller noen andre i familien tidligere gjort noe for å fi nne igjen mannen de savner. Hvorfor har ingen fulgt sporet til Bombay? Var de redde for å finne ham? Var det lettere å leve med bildet av ham som en krigsmartyr? Hvorfor står det som virker å være en livsløgn så sterkt hos bestemoren? Og når er det egentlig mest riktig at sannheten bør forbli en hemmelighet?

Bonusmateriale

  • Bakom Film

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 52 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Monica Csango Skuespillere Dokumentar
Bestillingsnummer 8644-31d0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser