Familien Macahan - Boks 3 (DVD)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Med familien Macahan og deres opplevelser i sentrum er Familien Macahan (originaltittel: How The West Was Won) historien om hvordan villmarkens menn utforsker det nye landet, om jegere som slakter ned den amerikanske bøffelen, om gullgravere på leting etter Eldorado, om kvegbaroner som bygger seg personlige imperier, og om enkle mennesker på flukt fra forfølgelse. Og det er historien om de amerikanske urinnvånerne. Tapre og modige, men i håpløst undertall overfor den hvite mann som svermer inn over territoriene deres, går de indianske samfunnene undergangen i møte.

Boks tre fortsetter med en 8-timers saga med fem episoder i spillefilmlengde, som tar oss rett inn i spenningen, romantikken og eventyret knyttet til utforskningen av den farlige og ville vesten i kjølvannet av borgerkrigen.
Produktfakta
Produksjonsår 1979 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 8 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Bruce Boxleitner, Eva Marie Saint, James Arness, Kathryn Holcomb, Vicki Schreck, William Kirby Cullen
Bestillingsnummer 75392IN Serie Familien Macahan

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende