Familiesagaen De Syv Søstre - Den Komplette Serien (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Serien handler om livene til flere ulike familier på det fiktive tettstedet «Solbekk». Familien Frydenlund var den velstående og respekterte familien som styrte hjørnesteinsbedriften Frydenlund & Sønn. Familiens ubestridte overhode var Haakon (Espen Skjønberg), som med kona Nelly (Mona Hofland) hadde sønnen Trygve, som gjennom hele serien lå i koma etter en ulykke. Etterhvert dukket Nellys sønn Walter (Eyolf Soot Kløvig) opp. Han var et resultat av Nellys forhold til en tysk soldat under krigen, og gjorde sitt ytterste for å overta familiebedriften og bli rik. For å nå disse målene tok han blant annet livet av Trygve. Trygves kone var ungdomsskolelæreren Silje (Tina Hartvig), som bodde i overetasjen hos svigerforeldrene med sine barn. Da hun innledet et forhold til gymlæreren Bror Petterson (Boman Oscarsson) vakte det oppstandelse i familien.

OBS: Vi i Platekompaniet jobber kontinuerlig med å få gjort en rekke kjente og kjære, norske film- og TV-klassikere tilgjengelige på DVD. Dersom du melder deg opp for å overvåke varen, vil du både bidra til å øke sjansen for at vi får produsert opp tittelen, samt at du får beskjed straks produktet eventuelt blir tilgjengelig for salg!

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Produktfakta
Produksjonsår 1996 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Espen Skjønberg, Mona Hofland Bestillingsnummer NYDESYVDVD

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende