Family Of Cops Trilogy (DVD)

149,00 14900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 6-12 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Family Of Cops I (Prime Suspect)
Handlingen i Family of Cops er lagt til byen Milwaukee, og beskriver historien om politisjef Paul Fein, en politimann i en verden som har blitt et mareritt for politiet. Fein, den sterke og kjærlige faren i en familie av politifolk og advokater, står overfor sin hittil største utfordring da den hårsåre og rebelske yngstedatteren Jackie blir beskyldt for mordet på mangemillionæren Adam Novacek. Med hjelp fra sønnene og politimennene Ben og Eddie og datteren Kate, som er offentlig forsvarer, prøver Fein å bevise Jackies uskyld.

Family Of Cops II (The Russian Connection)
Politisjef Paul Fein og familien hans etterforsker det sjokkerende mordet på en sogneprest. Bevisene peker mot medlemmer av den russiske mafi aen, som truer Feins familie etter hvert som han gjør fremskritt i etterforskningen. Da Fein får vite sannheten om prestedrapet, iverksetter han en plan for å avsløre mafi abossens identitet.

Family Of Cops III
Da mangemillionæren Phillip Chandler og hans kone blir funnet drept, hjelper Paul Fein sønnen Ben i jakten på morderne. Sammen avslører de raskt en rekke mord, hvitvasking av penger og korrupte politifolk, og sporet fører dem rett til The Havana Club, en privat sigarklubb der direktører, advokater, idrettsstjerner, bankfolk og selveste borgermesteren er stamgjester. Da røyken letter, kommer sannheten bak mordene endelig for en dag, idet Fein nok en gang viser sin dyktighet som etterforsker, samtidig som det sterke familiesamholdet opprettholdes.

Produktfakta

Produksjonsår 1995 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 3 Spilletid 5 timer 10 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Charles Bronson Bestillingsnummer 53292IN

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i