Fear Itself: The Complete First Series (UK-import) (DVD)

229,00 22900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
All 13 stand alone episodes from the first series of the US TV horror anthology that features contributions from leading directors including John Landis and Mary Harron. The episodes are: 'The Sacrifice', 'Spooked', 'Family Man', 'In Sickness and in Health', 'Eater', 'New Year's Day', 'Community', 'Skin and Bones', 'Something With Bite', 'Chance', 'The Spirit Box', 'Echoes' and 'The Circle'.


  • Interactive Menus


Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Aldersgrense 15
Regissør John Landis Skuespillere Anna Kendrick, Brandon Routh, Briana Evigan, Cory Monteith, Elisabeth Moss, Eric Roberts, James Roday
Bestillingsnummer LGD94936


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende