Federico Fellini - Director's Collection (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
La Dolce Vita (Det Søte Liv) - 1960
Fellinis bittersøte mesterverk med en briljant Marcello Mastroianni som sladrespaltisten som avdekker skandaler blant Roms sosietet. Hans følelser tæres mellom fascinasjon og avsky for den dekadente livsførselen jobben krever av ham, og mellom lidenskapen for Anita Ekbergs forførerske Sylvia og lengselen etter et mer asketisk liv.

I Vitelloni - 1953
Fem unggutter på grensen til voksenlivet drømmer om en eventyrlig tilværelse, langt vekk fra sin lille kystby. I vente på at noe skal skje, fordriver de tiden med sprit, kvinner og helaftener på den lokale biljardhallen. II Vitelloni er Fellinis delvis selvbiografiske mesterverk om oppvekst, modning og søken etter mening.

Il Bidone (Krapylet) - 1955
Tre småtyver livnærer seg på Roms gater der de lurer fattigfolk for sparepengene deres. Alt snus på hodet den dagen lederen ttilfeldigvis møter sin datter på gaten. Fellinis Il Bidone er en mørkt humoristisk dramaklassiker om håp, desperasjon, og til slutt forsoning.

Produktfakta

Produksjonsår 1953 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 3 Spilletid 6 timer 17 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Italiensk) Regissør Federico Fellini
Skuespillere Alberto Sordi, Anita Ekberg, Anouk Aimee, Broderick Crawford, Franco Fabrizi, Franco Interlenghi, Giulietta Masina, Marcello Mastroianni, Yvonne Furneaux Bestillingsnummer N7488
Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende