Fidel & Che (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dette er den sanne historien om den cubanske revolusjonen og to av vår tids mest myteomspunne ledere, Fidel Castro og Che Guevara. Gael Garcia Bernal spiller, som i Motorsykkeldagbøkene, den legendariske Che Guevara, som nå er blitt Castros høyre hånd i frihetskampen. Dette er den virk lighetsbaserte fortsettelsen av historien om Fidel Castro – en mann som kjempet for frihet, men som valgte makten ...

Gael Garcia Bernal debuterte som skuespiller i filmen Elskede kjøtere, som ble nominert til Oscar for beste utenlandske film i 2000. I 2002 vant han prisen som Beste Unge Skuespiller ved Filmfestivalen i Berlin for sin rolle i Og mora di også. Han ble i 2004 nominert til British Academy Award for sin rolle som nettopp Che Guevara i filmen Motorsykkeldagbøkene. Samme år spilte han hovedrollen i Pedro Aalmodovars pribelønnede Bad Education. Sist så vi ham i en sentral rolle i det Oscarbelønnede mesterverket Babel.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 3 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør David Attwood Skuespillere Gael Garcia Bernal, Victor Huggo Martin
Bestillingsnummer DVD-680 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende