Fiorile (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Familien Benedetti har kjørt hele natten fra Paris og ser endelig solen gå opp idet de ankommer Toscana. For å få tiden til å gå forteller faren Luigi en sann historie for sine to barn Simona og Emilio. Det hele begynner med en forelskelse for to hundre år siden, mellom en fransk løytnant og en enkel bondejente han kaller Fiorile. For hennes skyld glemmer han gullskatten han sverget å vokte og for hennes skyld møter han derfor døden. I svik og uforstand blir det stjålne gullets forbannelse lagt på Benedettis familie.

Med poetisk realisme utvikler historien seg gjennom landskap og århundrer. Fra Napoleons tid til fascismens blodige 40-tall, fortelles fabel etter fabel om en familie som blir hardt prøvet av skjebnens makt. Selv ikke nå, i moderne tid, ser det ut som om familien kan heve forbannelsen. Fortiden fanger raskt opp den yngre generasjonen i familien Benedetti.

Produktfakta

Produksjonsår 1993 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 55 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Italiensk) Bildeformater Widescreen 1.66:1 Anamorphic
Regissør Paolo & Vittorio Taviani Skuespillere Claudio Bigagli, Constanze Engelbrecht, Galatea Ranzi, Lino Capolicchio, Michael Vartan
Bestillingsnummer N7203 Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende